UGP zoekt verbinding met bedrijfsleven door middel van denktank

UGP zoekt verbinding met bedrijfsleven door middel van denktank

6 maart 2018 Nieuws 0

De Urker Gereformeerde Partij heeft afgelopen donderdag (01-03-2018) een werkbezoek gebracht aan Braveheart Marine Group. Het campagneteam en fractie van de UGP liet zich bijpraten op het gebied van de (maritieme) ontwikkelingen op Urk dan wel in de regio. Zaken die grensoverschrijdend zijn als de Maritieme Servicehaven en creëren van werkgelegenheid werden besproken. De UGP wil graag inzetten op de kennis en kunde die er al is in ons bedrijfsleven. Mensen als Jelle Hakvoort van Braveheart Marine Group zijn een aanwinst voor onze bedrijven in het algemeen. Hij heeft zelfs persoonlijke waardering gekregen van ons koningshuis.

Juist mensen uit de praktijk weten wat we als Urk nodig hebben. Na de verkiezingen willen de UGP een zogenaamde denktank oprichten met diverse ondernemers uit Urk en de regio om politici en ambtenaren te adviseren bij het maken van besluiten.

Braveheart Marine Group
De campagne commissie was erg onder de indruk van het portfolio wat Braveheart in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. ‘’dit laat zien waar een klein dorp groot in kan zijn’’ aldus fractievoorzitter Jan Hakvoort na afloop. De UGP wil een rode loper benadering voor bedrijven die zich willen vestigen op Urk. Dit betekent niet denken in onmogelijkheden maar in mogelijkheden, ze ziet voor de gemeente een faciliterende rol hierin weggelegd.